Nordic Heroes

Vikingatema

Nordic Heros är en utmanande spelautomat där du hela tiden utvecklas som spelare. Det kan ta lite tid att lära sig alla olika funktioner och nivåer i denna lite komplicerade spelautomat men belöningarna är många och eventuellt kan en härlig summa pengar trilla ned. 

Välj om du vill spela som Thora eller Ragnar i spelautomaten Nordic Heroes och kliv in i en värld med vikingasymboler. En interaktiv spelautomat där du ställs mot vilddjur och kan låsa upp ditt speciella vapen, vilket är länkat till den karaktär som du valt att spela som. Nya karaktärer kan låsas upp och du kan utforska nya landskap i din resa genom de nordiska länderna.

Jakten på höga prissummor börjar med att du kontrollera den vackra nordiska älvan Thora, som är en skicklig bågskytt. Efter en stund så kan du låsa upp karaktärer som Ragnar, nivå 3 måste dock uppnås innan. När karaktärer går upp en nivå så ökar dina chanser att få en vinst med en högre multiplikator och en rad andra spännande saker. En ny nivå innebär att du får tillgång till nya vapen och du kliver in i nya utmanande världar. Du kan byta karaktär genom att klicka på en karaktärs porträtt när du öppnar karaktärsväljaren. Karaktärerna ger tillgång till unika vapen och olika föremål som du hittar i stridsbonusen. Dock så har båda karaktärerna, Thora och Ragnar, samma långsiktiga förväntade utbetalning.

Skapa en stark karaktär

I denna spelautomat så utkämpas strider mot flera olika typer av monster. Det tar lite tid att konstruera en karaktär som är smart nog att besegra de främsta monstren under spelets spännande slutskeden.

Även om spelautomaten är som ett rollspel kan du kamma hem en vinst, och ha roligt genom att spela korta stunder. Sagans utveckling sporrar och du har även chansen att ta till av alla de häftiga funktionerna även om du spelar endast några minuter här och där.

Mysteriemultiplikatorfunktion och stridsbonus

Mysteriemultiplikatorfunktionen kommer upp när en vinst i grundspelet inte aktiverar en stridsbonus. Den nivå som du befinner dig på i spelet bestämmer antalet multiplikatorer. På de högsta nivåerna, 7-8, så multipliceras vinsterna med 2x, 4x, 8x, 10x, 20x, 25x och 30x.


Stridsbonus aktiveras på hjul 1,3, och 5 och du behöver få tre spridda bonussymboler för att aktivera denna bonus som låter dig snurra så länge som det går bra för din karaktär eller tills du har lyckats överlista alla monster. Olika saker händer beroende på vilken värld som din karaktär befinner sig i för tillfället. I lyckans skog så kommer en slumpmässig jokersymbol att dyka upp när du snurrar på något av de första fyra hjulen. Om du är involverad i svartalvsstriden så dyker det slumpmässigt upp 4x jokersymboler varje gång du snurrar på de första fyra hjulen.